مواد مورد نیاز :
خامه: یک بسته صورتی
عسل: 2 قاشق
زعفران: 1/4 قاشق چایخوری
چوب دارچین
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
شیر سرد یک لیوان
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را روی شیر می ریزیم و می گذاریم نیم ساعت بماند. خامه را به روش بن ماری می گذاریم تا رقیق شود و در این فاصله مرتب هم می زنیم چوب دارچین و عسل را اضافه می کنیم بعد از یک دقیقه مخلوط شیر و زعفران دم کشیده را اضافه می کنیم.
ظرف را به مدت دو دقیقه هم می زنیم و سپس به مدت ده دقیقه در یک ظرف پر از یخ می گذاریم و سپس در ظرف های سرو می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا ببندد.
منبع: neizar.com