نیزار

فروشگاه شیرینی، خشکبار، زعفران، ادویه و…

نیزار

فروشگاه شیرینی، خشکبار، زعفران، ادویه و…

  • ۱
  • ۰

پاناکوتا زعفران


مواد مورد نیاز :
خامه: یک بسته صورتی
عسل: 2 قاشق
زعفران: 1/4 قاشق چایخوری
چوب دارچین
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
شیر سرد یک لیوان
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را روی شیر می ریزیم و می گذاریم نیم ساعت بماند. خامه را به روش بن ماری می گذاریم تا رقیق شود و در این فاصله مرتب هم می زنیم چوب دارچین و عسل را اضافه می کنیم بعد از یک دقیقه مخلوط شیر و زعفران دم کشیده را اضافه می کنیم.
ظرف را به مدت دو دقیقه هم می زنیم و سپس به مدت ده دقیقه در یک ظرف پر از یخ می گذاریم و سپس در ظرف های سرو می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا ببندد.


منبع: neizar.com

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی