نیزار

فروشگاه شیرینی، خشکبار، زعفران، ادویه و…

نیزار

فروشگاه شیرینی، خشکبار، زعفران، ادویه و…

  • ۱
  • ۰

ته چین اسفناج

مواد لازم:

  • اسفناج: ۳۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • مرغ پخته ریش ریش شده: دو پیمانه
  • برنج: سه پیمانه
  • ماست: شش قاشق سوپ‌خوری سرپر
  • تخم مرغ : سه عدد
  • زعفران: یک سوم قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را بصورت خلالی خورد کرده و در مقداری کره تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. بعد اسفناج های شسته و خورد شده را به پیاز اضافه می کنیم. به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت میدهیم تا اسفناج ها نرم شود. سپس مرغ را با این مواد مخلوط کرده و برنج را بصورت چلو آبکش می کنیم و کنار می گذاریم. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم میزنیم. ماست را به تخم مرغ اضافه میکنیم. زعفران را نیز به آن می افزاییم. مختصری نمک اضافه می کنیم. بعد برنج آبکش شده را با آن مخلوط کرده و هم میزنیم تا مواد کاملا بصورت یکنواخت مخلوط شود. بعد ته ظرف مورد نظر را کمی کره می‌مالیم و یک لایه از برنج را کاملا کف ظرف پهن میکنیم. بهتر است ضخامت مقدار برنج حدود ۱٫۵ سانتی‌متر باشد. مخلوط مرغ و اسفناج و پیاز را روی این ظرف کاملاً پهن کرده و روی آن را با مابقی مخلوط ماست و برنج کاملا پوشانده و با پشت قاشق مواد را فشار می دهیم و صاف می‌کنیم. سپس درب ظرف را محکم کرده و روی شعله بسیار ملایم حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت می‌گذاریم تا ته چین آماده شود. در انتها مقداری کره را تکه تکه کرده و روی برنج می گذاریم تا آب شود. اکنون می توانید ته چین را سرو نمایید و از خوردن آن لذت ببرید.


منبع: neizar.com

نظرات (۱)

ممنون. درست کردم. خیلی خوشمزه شد.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی