ته چین اسفناج
مواد لازم:
- اسفناج: ۳۰۰ گرم
- پیاز متوسط: یک عدد
- مرغ پخته ریش ریش شده: دو پیمانه
- برنج: سه پیمانه
- ماست: شش قاشق سوپخوری سرپر
- تخم مرغ : سه عدد
- زعفران: یک سوم قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را بصورت خلالی خورد کرده و در مقداری کره تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. بعد اسفناج های شسته و خورد شده را به پیاز اضافه می کنیم. به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت میدهیم تا اسفناج ها نرم شود. سپس مرغ را با این مواد مخلوط کرده و برنج را بصورت چلو آبکش می کنیم و کنار می گذاریم. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم میزنیم. ماست را به تخم مرغ اضافه میکنیم. زعفران را نیز به آن می افزاییم. مختصری نمک اضافه می کنیم. بعد برنج آبکش شده را با آن مخلوط کرده و هم میزنیم تا مواد کاملا بصورت یکنواخت مخلوط شود. بعد ته ظرف مورد نظر را کمی کره میمالیم و یک لایه از برنج را کاملا کف ظرف پهن میکنیم. بهتر است ضخامت مقدار برنج حدود ۱٫۵ سانتیمتر باشد. مخلوط مرغ و اسفناج و پیاز را روی این ظرف کاملاً پهن کرده و روی آن را با مابقی مخلوط ماست و برنج کاملا پوشانده و با پشت قاشق مواد را فشار می دهیم و صاف میکنیم. سپس درب ظرف را محکم کرده و روی شعله بسیار ملایم حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت میگذاریم تا ته چین آماده شود. در انتها مقداری کره را تکه تکه کرده و روی برنج می گذاریم تا آب شود. اکنون می توانید ته چین را سرو نمایید و از خوردن آن لذت ببرید.
منبع: neizar.com
ممنون. درست کردم. خیلی خوشمزه شد.